Reisschema
  Dag 1: Heenreis
Dag 2: Las Vegas
Dag 3: Las Vegas
Dag 4: Las Vegas
Dag 5: Valley of Fire - Zion
Dag 6: Bryce Canyon
Dag 7: Grand Canyon
Dag 8: Death Valley
Dag 9: Yosemite
Dag 10: San Francisco
Dag 11: San Francisco
Dag 12: SF Discovery Kingdom
Dag 13: Great America
Dag 14: Reis naar Maui
Dag 15: Maui Ocean Center
Dag 16: Maui Whale Watching
Dag 17: Maui Road to Hana
Dag 18: Maui Feast at Lele
Dag 19: Reis naar Kona
Dag 20: Volcanoes
Dag 21: Hilo Helicopter Tour
Dag 22: Reis naar LA
Dag 23: Santa Monica
Dag 24: SF Magic Mountain
Dag 25: SF Magic Mountain
Dag 26: Universal Studio's
Dag 27: Sea World
Dag 28: Knotts Berry Farm
Dag 29: Los Angeles
Dag 30: Disneyland
Dag 31: Terugreis
 
Dag 29: Los Angeles
 We're in California!
We zouden vandaag naar Disney gaan maar omdat het vandaag Memorial Day is en we dit hele weekend al zo'n last hebben gehad van de enorme drukte vanwege deze feestdag besluiten we vandaag iets anders te gaan doen. Dus slapen weer eerst een beetje uit en zullen we gaan shoppen.

We hadden het thuisfront beloofd All Stars mee te nemen. Omdat we eigenlijk de hele reis niet op de meest goedkope plekken zijn geweest hebben we niet eerder voor deze schoenen gekeken.

Niet al te ver van het hotel vinden we een mall, the Outlets at Orange. We hebben gezien via foursquare dat er een Converse outlet zit ... en nog een hoop andere schoenenwinkels dus hier zou het wel moeten gaan lukken. De prijzen in Los Angeles liggen ook wat gunstiger en dat merken we bijvoorbeeld al aan het kopen van eten en boodschappen.

Omdat we in het hotel geen ontbijt hebben gaan we als eerste even een ontbijt scoren. We vinden een zaakje, the Corner Bakery, die dus ook ontbijt verkoopt. De menuutjes zien er heerlijk uit. Zoals wij dat elke dag hebben kost het ons hier ook wat moeite om wat uit te zoeken want er is zoveel keuze! Maar uiteindelijk ga ik voor een sandwich & salad combo en neemt Midas een scrambled egg met vers fruit. We weten weer niet goed hoe het werkt dus ik wacht braaf bij het afhaal loketje tot de bestelling klaar is en Midas zoekt buiten een tafeltje. Grappig genoeg sta ik daar al even te wachten tot Midas naar me begint te zwaaien. Blijkt dat er een houder op je tafel staat waar je je bon in kan doen dan komen ze je bestelling aan tafel afleveren.

Na dit heerlijke gezonde ontbijt / lunch gaan we alle schoenenwinkels af waar mogelijk de schoenen liggen die de meiden besteld hebben. Omdat we via foursquare hebben ingecheckt kunnen we een coupon book ophalen met erg goede deals erin. We vinden al snel alle schoenen die we zochten en we drinken nog een smoothie bij Orange Julius 2 voor de prijs van 1 ! Echt heerlijk.

Omdat we eigenlijk geen echte plannen hebben bedenken we dat vanavond naar de bios wel wat zou zijn. Tenslotte zit hier een mega AMC bioscoop en draaien er films die nog niet uit zijn in Nederland. We kiezen voor Startrek Into Darkness 3D.

Na het winkelen gaan we nog even terug naar het hotel want in de avond wordt het wat frisser en daarom kleden we ons weer even om. Ik heb het ondanks de prima temperaturen echt elke dag koud dus een vest en lange broek is voor mij geen overbodige luxe.

Als we weer terug zijn bij de bios kiezen we een voorstelling en dan blijkt dat ik met mijn militairy ID vanwege memorial day nog korting krijg! Altijd leuk toch?

De film is wel aardig maar wel een erg dun verhaallijntje. Ook het 3D is niet echt een toevoeging. Toch kijkt hij lekker weg en voor we het weten is het alweer tijd voor een hapje, vanavond kiezen we voor Denny’s.


The Outlets at Orange.


Lunch.


Lunch.


Erg goede smoothies bij Orange Julius.


De opbrengst van het shoppen vandaag.